Mârza: Boc a fost în America pentru a-şi găsi slujbă

Gavril Mârza este de părere că Traian Băsescu îl păstrează pe Emil Boc în funcţia de premier pentru a-l compromite politic.

poza
Mârza: Boc a fost în America pentru a-şi găsi slujbă | (f) Bogdan Popescu | Newsme.ro

"Vrerea lui Băsescu este de a demite întreg guvernul. Calea şi modalităţile de a scăpa de Boc fiind mult mai simple după demisia lui Blaga. Dar această dorinţă lui Băsescu va fi pusă în practică atunci cînd va dori", a declarat senatorul Gavril Mârza.

Boc a rămas în fruntea guvernului pentru că mai poate încasa lovituri, consideră Gavril Mârza. "Probabil că această saturare se va încheia prin luna martie sau aprilie a anului viitor, cînd Emil Boc va fi compromis politic pentru totdeauna."

Potrivit unei surse a senatorului social-democrat, vizita lui Boc în America a avut şi scopul de a-şi căuta un loc de muncă, în domeniul dreptului constituţional.

 

"Acest scenariu de a menţine guvernul pînă în martie 2011 va fi posibil dacă noi, ca partide de opoziţie, nu ne vom juca rolul. Pentru PSD şi PNL nu este un scop în sine suspendarea preşedintelui. Important este ca legea pensiei să nu fie aplicată. Dacă şi Curtea Constituţională va aproba legea, iar Preşedintele o va promulga, noi vom acţiona pentru suspendarea sa şi demiterea guvernului", a mai adăugat Gavril Mârza.

 

Gavril Mârza crede că scenariul ar putea să eşueze şi datorită conflictelor interne din PDL. "Emil Boc este o catastrofă pentru România. Suntem poporul cel mai prost condus din Uniunea Europeană, din cauza unui guvern incapabil."



16:12
joi, 30 septembrie 2010

Taguri

America, Emil Boc, Gavril Marza, PSD, vizita

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere