Flutur: „Este a doua campanie electorala pe care am coordonat-o si Traian Basescu a castigat alegerile”

Vicepresedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, in calitate de coordonator al campaniei PD-L, si-a aratat multumirea fata de rezultatele obtinute si in aceasta campanie.

poza
Flutur: „Este a doua campanie electorala pe care am coordonat-o si Traian Basescu a castigat alegerile”

„A fost o campanie electorală grea, mult mai grea decât cea din 2004, dar am o mulţumire, că în CV-ul meu politic este a doua campanie electorală pe care am coordonat-o şi Traian Băsescu a câştigat alegerile. În 2004 eram alături de Vasile Blaga, acum alături de colegii din echipa de campanie de la PD-L”, a declarat Flutur, fiind de parere ca zilele de concediu pe care si le-a luat au reprezentat cel mai eficient concediu din viata sa.

 

Totodata, Gheorghe Flutur considera ca Mircea Geoana prin „vizita neinspirata la Sorin Ovidiu Vantu, filmuletul trucat de atac care a venit de la pun prieten al lui Geoana, Dinu Patriciu, intrunirea de la Timisoara si dezbaterea, din care a rezultat faptul ca Geoana este un om speriat, nepregatit si care nu avea raspunsuri la intrebari” nu a facut decat sa-si piarda credibilitatea, aratandu-si niste puncte slabe care l-au facut sa piarda alegerile.

 

Flutur a precizat ca PD-L a dus o campanie prin care a reusit sa demonstreze  ca este cel mai puternic partid politic din Romania si care are o mare capacitate de mobilizare.



23:04
marti, 08 decembrie 2009
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere