Flutur despre huiduielile la adresa lui Geoană: Aici este târg de mere, nu de harbuji

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, duminică, după incidentul de la Târgul merelor din Fălticeni, unde liderul social-democrat Mircea Geoană a fost huiduit de susţinători PDL, că acolo "este târg de mere, şi nu de harbuji", în timp ce Geoană a evitat că comenteze incidentul.

"Acest târg are şi o coloratură politică o dată la patru sau la cinci ani. Vreau să spun că acesta e un târg de mere, şi nu de harbuji", a declarat şeful campaniei electorale a lui Traian Băsescu, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.


Întrebat, în acest context, care era rostul prezenţei în piaţă, la Târgul merelor, a susţinătorilor PDL îmbrăcaţi în portocaliu, Flutur a răspuns că PDL este partid la guvernare în România şi în judeţul Suceava şi că este şi la conducerea Primăriei Fălticeni.



"Avem responsabilităţi. Trebuia ca să fie acest partid (n.r. - PDL) aici", a conchis Flutur.



Liderul social-democrat Mircea Geoană a evitat să comenteze incidentul, spunând doar: "Avem nevoie de unitate, şi nu de dezbinare".


La ora transmiterii acestei ştiri, Mircea Geoană a plecat din Fălticeni continuându-şi turneul electoral în judeţul Neamţ, în timp ce Gheorghe Flutur a rămas în piaţa centrală din Fălticeni şi vorbeşte cu oamenii de la standuri.



Liderul PSD Mircea Geoană a fost huiduit, duminică dimineaţă, în piaţa centrală din Fălticeni, unde, pe lângă simpatizanţi PSD, se aflau şi susţinători PDL, îmbrăcaţi în haine portocalii, care veniseră împreună cu şeful campaniei lui Traian Băsescu, Gheorghe Flutur, aflat şi el în piaţă.

 

MEDIAFAX



12:38
duminica, 25 octombrie 2009
Autor
Dan Maxim
Gazduit de Administrare Servere