Diaconescu, UNPR: Suceava şi Vaslui, ultimile judeţe ale Uniunii Europene

Preşedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu a declarat în cadrul conferinţei judeţene de alegeri UNPR Suceava că noua conducere a filialei sucevene preia unul din cele mai sărace judeţe ale ţării şi unul din ultimile judeţe ale Uniunii Europene.

poza
Diaconescu, UNPR: Suceava şi Vaslui, ultimile judeţe ale Uniunii Europene | (f) Bogdan Popescu | Newsme.ro

"Acum preluaţi din punct de vedere politic o Românie foarte complicată, confuză. Parte din acest haos este indus intenţionat. Puteţi da sens, şansă şi substanţă acestui partid printr-o muncă în unul din cele mai mari judeţe ale ţării, unul din cele mai sărace judeţe ale României, şi alături de Vaslui, ultimile judeţe din Uniunea Europeană", a declarat Cristian Diaconescu, preşedinte de onoare al UNPR.

 

"Pentru un partid care îşi propune să obţină 20% din alegerile pe judeţ, va trebui să identificaţi cît se poate de repede oamenii buni, capabili, care ştiu să îşi asume responsabilităţi individuale", a mai adăugat Cristian Diaconescu.

Diaconescu a explicat ulterior că la nivel european, în baza absorbţiei fondurilor comunitar şi de relevanţa în piaţa economică internă europeană, zona Moldovei este una din cele mai rămase în urmă din Uniunea Europene.15:48
duminica, 26 septembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere