Contrabandişti prinşi cu termoviziunea

Doi contrabandişti au fost prinşi joi noapte de poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Siret cu ajutorul aparaturii de supraveghere pe timp de noapte, în apropierea unei staţii peco din oraşul Siret, pe un teren agricol.

poza
Contrabandişti prinşi cu termoviziunea

Două persoane au fost surprinse joi noapte transportând, pe un teren agricol din apropierea frontierei, mai multe bagaje conţinând ţigări. Cele două persoane au fost identitificate de poliţiştii de frontieră în persoana lui P. Grigore, în vâstă de 34 de ani, domiciliat în comuna Timişeşti, jud. Neamţ şi K.Maria în vârstă de 33 de ani, din Ucraina.

Asupra celor două persoane au fost descoperite 608 de pachete de ţigări, în valoare de 5228 lei, fără documente legale de provenienţă.

"Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni, iar celor două persoane li s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal pe teritoriul Romîniei de bunuri accizabile supuse marcării", a declarat purtătorul de cuvînt al IJPF, comisarul Ilie Poroch-Seriţean.

15:55
luni, 15 noiembrie 2010

Taguri

IJPF, contrabanda, termoviziune, tigari

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere