Codrin Ştefănescu: Alegerile de la PD-L Suceava au vrut să transmită opozitiei un mesaj ameninţător

Peremistul Codrin Ştefănescu a declarat că alegerile PDL care au avut loc la Suceava, au avut pretextul de a transmite partidelor din opoziţie un mesaj nu numai ironic, dar şi cu tentă de ameninţare, sub egida 'ne pregătim deja de alegeri!'

Scopul PD-L-ului din acest moment este de a strînge bani pentru partid, bani pentru alegeri. Cu alte cuvinte, toată lumea, indiferent de zonă în care activează, trebuie să scoată bani şi din piatră seacă dacă e nevoie, pentru a repetă operaţiunile din celelalte campanii electorale, declară vicepreşedintele PRM Codrin Ştefănescu, citat de AGERPRES.
 
Peremistul crede că PD-L a vrut să transmită faptul că deţine toate pîrghiile pentru o eventuală campanie electorală - transport, administraţie centrală şi locală, serviciile cu care putem stopa şi chiar anihila orice mic sau mare patron care îndrăzneşte să aibă altă preferinţă decît cea 'portocalie', dar şi posibilitatea de a cumpăra grupurile de 'votaci'. "Iar voi, cei din opoziţie, nu aveţi cum să concuraţi cu miile de tiruri cu alimente, găleţi, frigidere, maşini de spălat, etc., sau cu campanile de racolare a oamenilor voştri din secţiile de votare, pentru că la vagoanele de bani pe care le avem, ne permitem orice", se arată în comunicatul lui Ştefănescu.
 
El consideră că şefii PD-L au mai anunţat, de la Suceava, că în 'laboratoarele lor' se lucrează la diferite strategii la care nici nu ne gîndim, începînd de la un anumit 'dialog' cu sindicatele, sau programe de guvernare ce au ca scop consolidarea clientelei politice prin atribuirea de contracte cu banul public, pînă la presiuni asupra presei, mogulilor, politicienilor care atacă asiduu puterea. În concluzie, 'cine nu e cu ei, e împotrivă lor'.
 
"Vreau să le transmit PD-L-istilor care s-au îngrămădit la Suceava să recite poeziile dinainte învăţate, următorul mesaj: la sărăcia în care i-aţi adus pe români, aceştia vor lua de la voi tot ce le veţi da în campanii - găleţile, frigiderele, chiar şi piesele de la TIR-urile cu care transportaţi 'cadourile electorale', dar la nivelul de disperare în care au ajuns astăzi, din cauza voastră, votul nu îl veţi mai primiţi. Şi, vorba colegului vostru Radu Berceanu: 'dacă Băsescu va fi suspendat, s-ar putea să piardă mandatul', cu alte cuvinte, să se aleagă praful de Guvern Boc şi PD-L-ul acestuia!!!"

17:46
luni, 04 octombrie 2010

Taguri

Codrin Stefanescu, PD-L, PRM, alegeri

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere