Cătălin Nechifor (PSD): Băsescu foloseşte în campanie însemnele naţionale

Prim-vicepreşedintele organizaţiei PSD Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, a criticat, luni, modul în care preşedintele Traian Băsescu însemnele naţionale în afişele electorale şi a solicitat Autorităţii Electorale Permanente interzicerea acestor afişe.

"Traian Băsescu are nesimţirea să folosească însemnele naţionale ale statului român, în contradicţie cu legea electorală, fluturând steagul României din care, evident, s-a tăiat partea roşie. Sunt afişe pentru referendum în care Traian Băsescu flutură un steag în care se vede doar galben şi albastru. Cer ca aceste afişe să fie interzise pentru că nu respectă legea electorală din România", a spus Nechifor.



El a solicitat AEP şi Oficiului pentru Protecţia Consumatorului să dispună ca mash-urile de mari dimensiuni cu Traian Băsescu, care invită oamenii la referendum, să fie postate doar noaptea, ""pentru că ziua sperie copiii"", după cum a susţinut Nechifor.


"Fac pe această cale un apel la Autoritatea Electorală, CNA sau Oficiul pentru Protecţia Consumatorului ca aceste mash-uri de mari dimensiuni să fie afişate doar noaptea, cu pătrat roşu, pentru că sperie copiii. Este lege în ţara asta şi trebuie respectat dreptul la viaţa civilizată. Nu în felul acesta putem trăi într-o Românie decentă", a spus Nechifor.

AGERPRES/(Silvia Marcu)



19:18
luni, 26 octombrie 2009
Autor
Dan Maxim
Gazduit de Administrare Servere