Acatrinei vrea promovarea turismului cultural

Liderul PRM Suceava s-a plâns despre faptul că anumite zone din judeţ au fost neglijate de programul de promovare turistică al Consiliului Judeţean, printre care şi Fălticeni.

Gheorghe Acatrinei crede între dezvoltare unitară a turismului în judeţul Suceava, considerând că Gheorghe Flutur a marginalizat o zonă importantă din punct de vedere cultural, Fălticeni. turismul trebuie dezvoltat în întreg judeţul:

„Nu au ce prezenta cei care sunt din Fălticeni? Din Fălticeni au plecat cele mai mari personalităţi ale noastre: Birlic, Lovineştii, Sadoveanu... Municipiul Fălticeni ocupă primul pe ţară ca densitate de personalităţi care s-au remarcat în judeţ”, se arată supărat şeful PRM Suceava.

„Numai cu cârnaţi şi sarmale nu se face Crăciunul! Trebuie organizate şi alte activităţi din domeniul culturii şi ştiinţei. Trebuie să revedem valorile culturii şi artei noastre prin organizarea unor activităţi cu participarea unor oameni din ţară”, sugerează Gheorghe Acatrinei. El a dat exemple de locaţii care ar merita o promovare sporită, cum ar fi ctitoria lui Lăpuşneanu de la Slatina sau ctitoria lui Rareş de la Râşca.

15:06
miercuri, 08 decembrie 2010

Taguri

CJ Suceava, Gheorghe Acatrinei, PRM, turism cultural

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere