A fost semnat și la Suceava Protocolul de colaborare al Uniunii Social Liberale

Astăzi la ora 15:00, PNL și PSD s-au întrunit pentru a semna o alianță împotriva puterii actuale deținute de PD-L, un protocol de colaborare al Uniunii Social Liberale care are drept scop principal înlăturarea PD-L-ului de la conducere și întărirea puterii opoziției.

Iată două declarații ale celor doi președinți de partid din cadrul întâlnirii de astăzi:

”Chiar dacă suntem două partide cu doctrine diferite, vreau să vă spun că am apreciat întotdeauna modul în care am reușită să colaborăm.” a spus Cătălin Nechifor, președintele PSD Suceava.

„Sunt convins că cetățenii acestui județ au înțeles necesitatea schimbării, nu o schimbare de dragul schimbării, ci o schimbare absolut necesară - schimbarea unui rău cu un bine, bine care a fost demonstrat atâta vreme cât PNL s-a aflat la guvernare, și PSD la rândul său în perioade antecedentă. Consider că relațiile dintre noi sunt relații bune.” a declarat președintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu.

Cei doi co-președinți USL au accentuat în repetate rânduri nevoia de schimbare și de înlăturare a actualei puteri care nu au adus nici un beneficiu major României în toții anii în care s-au aflat la guvernare.

15:31
joi, 10 martie 2011

Taguri

PNL, PSD, USL, opozitie, protocol, putere

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere