Noi cursuri organizate de Camea de Comert si Industrie Suceava

Camera de Comert si Industrie Suceava organizeaza cursuri in 18 domenii de activitate.

Cursurile sunt acreditate de Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC), cursanţii obţinând la final, în urma unui examen, un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Autoritatea Naţională pentru Calificări, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite.

Aceste cursuri sunt in domenii precum : inspector/referent resurse umane, inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă (iniţiere şi perfecţionare), arhivar, arhivist, contabil, expert achiziţii publice, lucrător în comerţ, specialist în managementul deşeurilor, agent de turism – ghid, administrator pensiune turistică, manager de proiect, manager de resurse umane, manager în activitatea de turism, ospătar, lucrător în alimentaţie, bucătar şi formator, la care se adaugă şi un curs de competenţe comune – competenţe antreprenoriale.

Durata cursurilor variază de la 40 de ore la 1.080 de ore, cum este cel de agent de turism – ghid, iar preţurile sunt de la 600 la 1.200 de lei. Înscrierile la cursuri se realizează prin transmiterea formularului de înscriere, disponibil pe site-ul www.ccisv.ro

05:41
duminica, 26 noiembrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere