Auto Schunn Suceava a lansat noul Mercedes CLS

Mercedes-Benz împlinește în anul 2011, 125 de când a construit și scos pe piață primul automobil. Cu ocazia acestei aniversări, firma germană constructoare de automobile lansează pe piață noul Mercedes-Benz CLS, model prezentat prin Auto-Schunn Suceava.

Față de modelele precedente, acesta vine cu îmbunătățiri la toate nivelurile: design, performanță, confort, consum.

Design: Față de primul model CLS scos în 2004, noul CLS a primit ceva mai mult decât un simplu face-lift: a primit excelență. Cei ce au apucat să-l studieze de aproape au spus că în sfârșit Mercedes a reușit să scoată un model cu un design desăvârșit, ce fascinează cu adevărat, cu linii clare, bine definite și proporții echilibrate.

Confort: Ca orice automobil marca Mercedes-Benz, noul CLS este gândit pentru confortul șoferului dar și al pasagerilor. Interiorul are tapițerie din piele selecționată, capitonaje din lemn nobil, postul de pilotaj șlefuit ergonomic, care oferă o mai mare libertate de mișcare șoferului în timpul șofatului.

Performață: La capitolul performanță, CLS 350 CDI BlueEFFICIENCY marchează note maxime. Motorul cu o capacitate cilindrică de 2987 cc, dezvoltă o putere maximă de 265 de cai putere. Viteza maximă este de 250 km/h, putând accelera de la 0 la 100 km/h în doar 6,2 secunde, lucru impresionant pentru o mașină care cântărește 2,3 tone.

Consum: Consumul este unul redus, depinzând în funcție de tipul motorizării. Pentru un motor de 2987 cc, noul CLS are un consum mixt, maxim de 6,1 litri/100km, fiind dotat cu un motor Euro 5. Pentru motorizările V8, constructorii germani se mândresc cu faptul că au reușit să măsoare consumul folosind doar o singură cifră.

Cât trebuie să plătiți pentru a putea conduce o astfel de mașină? Ei bine, prețurile variază în funcție de dotările dorite. Pentru varianta Full Option, cu TVA inclus, va trebui să scoateți din buzunar suma de 91.295 de euro.

18:35
sambata, 02 aprilie 2011

Taguri

2011, CLS, Mercedes-Benz

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere