Strada Alexandru cel Bun, redată circulaţiei până în 2011

La şedinţa comandamentului pentru lucrările din cadrul proiectului ISPA, constructorii l-au asigurat pe viceprimarul Viorel Seredenciuc că strada Alexandru cel Bun va fi redată circulaţiei în acest an.

Viorel Seredenciuc a anunţat că "pe Alexandru cel Bun lucrările se vor finaliza în acest an. S-a făcut o inspecţie cu un cablu cu o cameră video şi s-a aflat că mai mult de jumătate din conducta de canalizare este în stare bună de funcţionare, astfel că lucrările se vor executa pe circa 43 metri. Sunt şanse să se finalizeze în acest an".

Constructorii vor fi nevoiţi să accelereze ritmul lucrului, date fiind şi condiţiile meteo care se anunţă a fi nefavorabile. "Constructorii şi-au luat angajamentul că lucrează. Vremea ne mai lasă câteva zile pentru lucru. Toate prognozele anunţă că, de săptămîna viitoare, s-ar putea să şi ningă. Am insistat pe fiecare punct în parte unde ştim că nu sunt finalizate lucrările", declară viceprimarul Seredenciuc.

În ceea ce priveşte posibilile întârzieri la program, viceprimarul a anunţat că doar în cazurile speciale se va lucra şi în 2011, aceste nefiind lucrări foarte importante pentru traficul rutier.

Dacă firmele de construcţii se întind cu lucrările după anul 2010, ele vor fi penalizate în mod sigur.

15:40
marti, 23 noiembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere