Şoferii de maxi-taxi au revenit la vechile obiceiuri

După controlul masiv al angajaţilor Primăriei, şoferii de maxi-taxi au revenit la vechiul obicei de a nu da bilete călătorilor. Viceprimarul Lucian Harşovschi anunţă că sucevenii pot notifica Primăria în privinţa neregulilor.

poza
Şoferii de maxi-taxi au revenit la vechile obiceiuri

De frica amenzilor usturătoare în urma numeroaselor controale neanunţate făcute de autorităţile locale, şoferii de maxi-taxi au respectat, pentru o perioadă, legislaţia în vigoare şi au dat bilete călătorilor. O dată cu reducerea controalelor, maxi-taximetriştii au revenit la vechiul obicei de a nu mai înmâna călătorilor biletele de călătorie.

Viceprimarul Lucian Harşovschi ne-a declarat că reprezentanţii Primăriei efectuează câte două-trei controale zilnic, iar în ultima perioadă nu s-au mai întâlnit cazuri. În ciuda acestui fapt, cetăţenii care folosesc maxi-taxiurile şi nu primesc bilet de călătorie pot notifica angajaţii Primăriei de la Biroul de Transport, la numărul de telefon . Ei trebuie să menţioneze numărul de înmatriculare al mijlocului de transport şi ora la care au făcut călătoria. Cu această ocazie, ei vor primi contravaloarea cursei înapoi, iar şoferul va fi amendat.

13:08
miercuri, 17 noiembrie 2010

Taguri

Lucian Harsovschi, Primaria Suceava, bilet, maxi taxi, sofer

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere