„Se finalizeaza lucrarile la reteaua de termoficare”

Lucrarile la reteua de termoficare pentru anul 2009 sunt in stare de finalizare.

Declaratia apartine primarului Ion Lungu care a mai precizat ca in ceea ce priveste punctele termice, toate functioneaza in sistem automat. Lungu a adaugat ca ramane de rezolvat problema iluminatului public in zonele in care s-a lucrat, precum si finalizarea astuparii santurilor.

 

Primarul Ion Lungu, a avut o întâlnire cu comandamentul pentru lucrările care se desfăşoară în municipiul reşedinţă de judeţ miercuri, 2 decembrie. Conform situaţiei prezentate de factorii implicaţi în realibilitarea reţelei de termoficare lucrările se apropie de final, punctele termice fiind deja toate pe sistemul automat. În ceea ce priveşte aducerea la starea iniţială a terenurilor din zonele în care s-au executat lucrări de reabilitare a conductelor de termoficare, administraţia locală declară că şanturile au fost astupate, cu câteva excepţii. Totodată, mai trebuie rezolvată problema iluminatului public.

 

Lungu este de parere ca desi modernizarea reţelei de termoficare a început destul de târziu, s-a reuşit să se facă lucrări destul de importante.  
Lucrările de reabilitare a reţelei  termie vor continua şi anul următor, proiectul de modernizare a acesteia fiind unul multianual.
 



12:39
miercuri, 02 decembrie 2009

Taguri

Ion Lungu, Primaria Suceava, retea de termoficare

Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere