Primăria a pregătit 18.000 cereri pentru subvenţia la căldură !

În sezonul de iarnă 2009-2010, locuitorii Sucevei au posibilitatea să solicite subvenţii pentru încălzirea locuinţelor, atît în cazul celor a căror încălzire este asigurată din sistemul centralizat de termoficare, cît şi a celor cu centrale pe gaz metan sau cu lemne, cărbune ori produse petroliere.

Au fost deja pregătite un număr de aproximativ 18.000 de cereri de subvenţie la căldură, iar cea mai mare parte a cererilor, peste 13.000, vor fi distribuite marţi 6 octombrie 2009 asociaţiilor de proprietari din municipiul Suceava, care se vor ocupa atât de distribuirea lor la populaţie, cât şi de preluarea cererilor completate şi transferarea lor către Primărie.


Conform declaraţiilor viceprimarului municipiului Suceava, Lucian Harşovschi, pentru sucevenii care au montate centrale de apartament ce funcţionează pe gaz metan, “Anul acesta au fost pregătite 3000 de cereri de subvenţii la încălzirea pe gaz metan. Acestea pot fi obţinute atât de la sucursalele E.ON Gaz Moldova, cât şi de la sediul Primăriei Suceava, unde vor trebui să fie aduSuceava, unde vor trebui să fie aduse, completate, în perioada 19 - 23 octombrie”

15:27
luni, 05 octombrie 2009
Autor
Dan Maxim
Gazduit de Administrare Servere