Prefectura, nemulţumită de colaborarea cu primarii în situaţii de urgenţă

Subprefectul Angela Zarojanu a tras un semnal de alarmă în ceea ce priveşte colaborarea cu autorităţile locale, situaţie care ar putea să se agraveze în special în cazul situaţiilor de urgenţă.

poza
Prefectura, nemulţumită de colaborarea cu primarii în situaţii de urgenţă | (f) Bogdan Popescu | Newsme.ro

Subprefectul Angela Zarojanu a afirmat, în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, că există unele disfuncţionalităţi în ceea ce priveşte colaborarea cu autorităţile locale, situaţie care se poate agrava în special atunci când sunt situaţii de urgenţă.

„Am solicitat primarilor de pe raza judeţului Suceava să urmărească toate solicitările trimise de la instituţia Prefectului care vin prin e-mail sau fax. Am constatat de multe ori că faxul este închis într-un birou unde nu are nimeni acces sau calculatorul unde se primesc e-mailuri nu se uită nimeni”, a declarat Angela Zarojanu.

Dânsa a remarcat faptul că instituţia Prefectului trebuie să aibă întotdeauna un feedback în cazul avertizărilor, solicitând primarilor să remedieze de urgenţă această problemă.

Vineri, 17 decembrie 2010, a avut loc evaluarea activităţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi Evaluarea activităţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, pentru anul 2010, susţinute la sediul Instituţiei Prefectului judeţului Suceava.

La evaluare au participat toţi primarii din judeţul Suceava şi reprezentanţi ai instituţiilor publice deconcentrate şi descentralizate de la nivelul judeţului, în calitate de membri ai Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

13:07
vineri, 17 decembrie 2010

Taguri

Angela Zarojanu, Prefectura Suceava, primari, situatii de urgenta

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere