Perspective ale bugetului municipiului Suceava pentru anul 2010

Municipalitatea suceveana a inceput sa fundamenteze bugetul pe 2010. Primarul Ion Lungu a declarat ca vor fi continuate investitiile demarate anul acesta.

Printre acestea se numara programul de reabilitare a retelei de termoficare, proiectul ISPA, care are ca termem de finalizare 31 decembrie 2010, lucrarile la cartierul Dealul Manastirii-aducerea utilitatilor si continuarea programului de reabilitare termica a blocurilor prin fonduri guvernamentale.

 

In ceea ce priveste noile investitii, in 2010 adminsitratia locala are in vedere urmatoarele proiecte: reabilitarea Cetatii de Scaun, lucrarile pentru centrul civic si arterele principale ale municipiului resedinta de judet-program inclus in Programul Operational Regional si ruta ocolitoare a Sucevei nr. 2 (pentru care este deja realizat studiul de fezabilitate).

 

La acestea se mai adauga proiectul pentru Centrul Cultural “Bucovina”, precum si modernizarea cimenatografului din cartierul Itcani, care va servi drept sediu pentru primarie ( se are in vedere realizarea unei statii de ambulanta si a unui spatiu pentru Asociatia Gospodarilor).

 

“Acestea sunt principalele proiecte pentru anul 2010, care va fi de asemenea un an al investitiilor ” a tinut sa precizeze primarul Lungu.



16:04
miercuri, 02 decembrie 2009
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere