MUHA S.A. ar putea construi Centrul de Tradiţii Populare

În urma licitaţiei electronice încheiate miercuri la sediul Primărie, firma MUHA S.A. a fost declarată câştigătoare în vederea construirii Centrului de Tradiţii Populare.

poza
MUHA S.A. ar putea construi Centrul de Tradiţii Populare | (f) Bogdan Popescu/Newsme.ro

Contractul pentru construirea Centrului Tradiţiilor Bucovinene este la un pas de a fi înmânat firmei MUHA S.A, câştigătoarea licitaţiei electronice. MUHA S.A. promite că va putea construi Centrul pentru suma de 4.960.000 lei (+ TVA). Însă această ofertă impune anumite clarificări, declară Ion Lungu, pentru că oferta reprezintă 80% din valoarea licitaţiei, în condiţiile în care legea impune o valoare de minim 85%.

„Aşteptăm clarificări, aşa cum prevede Legea achiziţiilor publice. În măsura în care se vor aduce aceste clarificări în ideea că MUHA va putea dovedi achiziţia materialelor la preţul din deviz, vom încheia contractul cu firma MUHA. La prima fază, MUHA a îndeplinit condiţiile, aşa că nu a fost necesar să cerem clarificări. Dacă poate dovedi achiziţia materialelor cu preţul din deviz, vom încheia contractul de 24 luni pentru Centrul Tradiţiilor Populare”, a declarat Ion Lungu.

Iniţial, la licitaţia electronică pentru proiectul operaţional regional „Centrul Tradiţiilor Bucovinene” au fost depuse oferte din partea MUHA S.A. Suceava, CIVICA Construct Suceava şi INSCOM Suceava. Ion Lungu a informat că firma INSCOM a fost descalificată pentru că nu a avut o ofertă eligibilă, la faza a doua calificându-se doar MUHA şi CIVICA Construct.

11:35
miercuri, 26 ianuarie 2011

Taguri

Centrul Traditiilor Populare, Ion Lungu, MUHA, POR, Primaria Suceava

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere