Lucrarile de termoficare din “Obcini 1” si “Tipografiei” s-au finalizat

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat astazi, 4 noiembrie, ca in cursul zilei de ieri a avut loc un comandament de termoficare, in urma caruia s-a constatat ca unele firme angrenate in realizarea lucrarilor nu au respectat termenul stabilit.

Datorita acestui fapt din cele 52 de puncte termice din Suceava, la 51 se lucreaza la capacitate maxima. Astfel la punctele termice de pe “Tipografiei” si “Obcini 1” s-au finalizat lucrarile, iar singura restanta este “Cuza Voda 6” unde se mai lucreaza.

 

Ion Lungu a mai precizat si faptul ca in decursul zilei de astazi se vor da in functiune 14 scari de bloc, urmand ca maine sa se deschida inca 10. In acest sens, Lungu le-a cerut celor de la “Termica” sa aduca muncitori atat de la ei cat si de la alte santiere, in vederea definitivarii restantelor din cartierul ‘Cuza Voda’, pentru ca locuitorii din zona sa beneficieze de caldura.

 

De asemenea, primarul sucevean a spus inca o data ca principala motivatie pentru faptul ca se lucreaza greu este lipsa fortei de munca si calificarea, iar pentru a schimba ceva trebuie modificata Legea achizitiilor publice.



12:07
miercuri, 04 noiembrie 2009
Autor
Cristina Ursachi
  • Masuri luate de autoritati in urma incediului de la Palatul Administrativ Suceava
  • O delegatie din Republica Moldova va face o vizita Sucevei pentru a viziona proiectele municipalității
  • Lucian Harsovschi: Impreuna mentinem orasul curat!
  • Gheorghe Flutur a semnat documentația pentru modernizarea DJ 174C Panaci – Bilbor
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere