Lucian Harsovschi :"Cât de curând, sucevenii vor beneficia de un sistem de transport public ecologic"

“Sistem integrat de transport public ecologic în Municipiul Suceava” - un proiect amplu, din cadrul căruia face parte, printre altele, și realizarea unei autobaze. În Burdujeni-sat, pe strada Căpitan Grigore Andrei, se lucrează la construcția autobazei, care va asigura condițiile optime de staționare, încărcare și întreținere a noilor autobuze electrice. Clădirea autobazei va cuprinde:

poza
Lucian Harsovschi :"Cât de curând, sucevenii vor beneficia de un sistem de transport public ecologic"
📌 stand de mentenanță, ateliere de reparație și întreținere;
📌 stand pentru verificări auto ITP;
📌 spălătorie auto;
📌 depozite pentru scule și piese;
📌 birouri aferente atelierelor, cu anexe;
📌 vestiare pentru personal.
Mai mult, parcul auto electric al transportului public local începe să prindă contur, fiind semnat de către domnul primar, Ion Lungu, contractul pentru achiziția unui număr de 17 autobuze electrice de mici dimensiuni, 10 incluse în proiectul inițial de achiziție, ce vor ajunge în toamna acestui an, iar 7 rezultate din economii. Acestea vin în completarea celor 5 autobuze electrice de mici dimensiuni existente, a celor 25 de mari dimensiuni, care vor ajunge în toamnă, dar și a celor 15 aflate în stadiul de verificare la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.
Valoarea contractului de achiziție pentru cele 17 autobuze este de 19.713.412,5 lei fără TVA, iar ofertantul câștigător este S.C. ANADOLU AUTOMOBIL ROM S.R.L.
Valoarea estimată a contractului pentru construcția autobazei este de 15.265.889,71 lei fără TVA.
"Cât de curând, sucevenii vor beneficia de un sistem de transport public ecologic, cu un total de 62 de autobuze electrice, plus un sistem integrat de trafic management, bazat pe soluții inovative de eficientizare a transportului public local", a spus viceprimarul Suceveii, Lucian Harsovschi.

05:16
miercuri, 01 iulie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere