Incepand de astazi sucevenii isi pot plati taxele si impozitele pe 2010

Incepand de astazi, 6 ianuarie, sucevenii sunt asteptati la Primarie pentru a-si plati taxele si impozitele aferente anului 2010.

poza
Incepand de astazi sucevenii isi pot plati taxele si impozitele pe 2010

Referitor la acestea primarul  Ion Lungu, a mentionat ca au fost indexate cu rata inflatiei, astfel incat nu au suferit modificari, fiind identice cu cele din anul anterior.

 

Cei care se grăbesc sa achite integral obligaţiile fiscale pentru cladirile si terenurile detinute, pana pe data de 31 martie 2010, vor beneficia de o reducere de 10%.  De acelasi bonus se bucură şi persoanele care plătesc taxa specială de salubritate înaintea expirării temenului de 15 martie.

 

De asemenea, incepand cu 1 ianuarie, Primaria a luat si masuri de relaxare fiscala care constau in anularea taxei de intrare in Bazarul din Lunca Sucevei, precum şi în a celei speciale de sport valabilă în cazul agenţilor economici.

 

Amintim ca primul sucevean care si-a platit deja taxele si impozitele pentru anul 2010 a fost chiar primarul Ion Lungu, care a beneficiat si de reducerea de 10%, conform celor mentionate mai sus



12:37
miercuri, 06 ianuarie 2010

Taguri

2010, Ion Lungu, Primaria Suceava, taxe si impozite

Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere