Flutur, supărat că unii primari nu au fost gazde pentru turişti

Preşedintele Consiliului Judeţean a remarcat că îi va trage de ureche pe primarii care au luat sărbătorile drept concediu de odihnă, în loc să îşi asume rolul de gazde pentru turişti.

poza
Flutur, supărat că unii primari nu au fost gazde pentru turişti
Şeful administrativul judeţean a anunţat că proiectul Crăciun în Bucovina a adus foarte mulţi turişti (printre care şi străini) la manifestări.

„Numai la Suceviţa, Mălini, Gura Humorului, au fost sute de oameni în fiecare parte, la Mălini au fost în jur de 2.000 de oameni prezenţi la aceste manifestări de iarnă
au venit din judeţele vecine”, a declarat Gheorghe Flutur.

În ciuda statisticilor favorabile anunţate, Gheorghe Flutur a avut şi câteva reproşuri adresate unor primari dar şi unor persoane din administrativul judeţean al căror nume nu le-a pomenit.

„Eu nu vreau să reproşez nimănui însă am nişte învăţături de tras. În momentul în care organizezi ceva, tu trebuie să laşi sărbătorile deoparte şi să te implici ca şi gazdă. Aşa cum acasă ai musafiri şi trebuie să te suflici şi să-i serveşti, aşa trebuie să o facem şi noi, administraţiile locale. Din păcate, nu toată lumea a înţeles acest lucru, pe mulţi i-am găsit în stare de pauză, de sărbătoare. Or, tu nu trebuie să ai sărbătoare dacă ai musafiri. Dacă ne mai înhămăm la astfel de proiecte, o să fie o chestiune pe care o să le-o cer în mod expres”, a spus Gheorghe Flutur după ce a întâlnit câţiva oameni cu o asemenea atitudine.
Flutur a pledat pentru rolul de gazdă chiar şi în timpul sărbătorilor:

„Trebuie să fii de serviciu. Aceste evenimente la care ne angajăm ne obligă să fim gazde”, a remarcat Gheorghe Flutur, considerând că a tras o învăţătură pentru Paşte. „Nu te aşezi tu la masă. tu trebuie să serveşti sau judeţul tău trebuie să fie cel care aşteaptă musafirii”.


13:53
luni, 27 decembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere