Flutur şi tactica tergiversării

Faptul că acest guvern este unul neputincios nu mai este contestat de nimeni.

poza
Flutur şi tactica tergiversării

Un guvern care în loc să salveze locuri de muncă lasă pe drumuri mii de oameni, atât bugetari cât şi din mediul privat. Şi cum lucrurile par a se împuţi rău de tot, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur umblă iar cu mâţa moartă.

 

Flutur a găsit să se ia iar de constructorii de pe DN 17. „Aş vrea sa accentuez ceea ce se întâmpla pe tronsonul Gura Humorului - Câmpulung Moldovenesc. Aici, la cele 10 podeţe, s-a "dezvelit" drumul şi a început "îngroparea" lor cu beton iar acum practic nu se mai lucrează. Şiruri de maşini stau la semafor iar constructorul nu da semne de mobilizare, ajungându-se adesea la blocaje in trafic.

 

Am cerut CNADN şi constructorului să trimită de urgenţă oameni in punctele de lucru, la care am primit garanţii că în următoarele zile vor fi concentrate forţe importante pe aceste sectoare. Am insistat si pentru zona Prisaca Dornei unde se constata blocaje. Am primit asigurări că în 30 de zile  se va circula in ambele sensuri – în sfârşit - şi pe podul din Gura Humorului”, a declarat Flutur.

 

Sperăm domnule Flutur că vor mai fi posibilităţi ca pe acest drum să se mai circule, nu de alta, dar în curând o să mâncăm cu toţi asfalt!



01:15
marti, 28 iulie 2009
Autor
Tim Tim
Gazduit de Administrare Servere