Consilierii PSD nu vor mai participa la sedintele anuntate de „azi pe maine”

Sedinta extraordinara a deliberativului judetean, motiv de discutii contradictorii intre alesii judeteni.

Aleşii judeţeni s-au reunit în şedinţă extraordinară vineri, 8 ianuarie, principalul proiect de pe ordinea de zi fiind cel legat de 6 proiecte pe care judeţul Suceava le are pe axa 5- „Dezvoltarea durabila si promovarea turismului”. Domeniul major de interventie consta in promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare, in scopul cresterii activitatii Romaniei ca destinatie turistica , prin care se doreste dezvoltarea si consolidarea turismului intern prin sprijinirea promovarii produselor specifice si a activitatilor de marketing specifice.

 

Desi, incă de la începutul şedinţei, preşedintele Gheorghe Flutur a prezentat motivaţia acestui proiect de hotărâre, consilierii social-democraţi s-au arătat însă nemulţumiţi de faptul că şedinţa nu a fost anunţată din timp, aceştia declarând chiar că nu vor mai participa la şedinţele anunţate de „azi pe mâine”. Totodata, acestia au reclamat faptul ca motivatia sedintei nu este una justificata si sunt hotarati sa nu mai participe la acestea.

 

Consilierii PSD au declarat că acest proiect ar fi putut fi pus pe ordinea de zi a ultimei şedinţe a deliberativului din luna decembrie.

 

Pe de alta parte, şeful administraţiei judeţene a declarat că măsura de finanţare europeană a fost deschisă în urmă cu 3 săptămâni. Flutur a ţinut să sublinieze că  programele prinse în proiectul de hotărâre au fost făcute anul trecut din resurse proprii, iar acum se doreşte ca acestea să fie făcute din bani europeni.



15:53
vineri, 08 ianuarie 2010
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere