CJ va încheia un protocol de colaborare cu MT

Consilierii judeţeni au votat pentru semnarea unui protocol de colaborare între Consiliul Judeţean şi Ministerul Transporturilor, în vederea realizării unei infrastructuri moderne în România.

poza
CJ va încheia un protocol de colaborare cu MT | (f) Bogdan Popescu/Newsme.ro

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii lansează un amplu program de modernizare a infrastructurii şi propune în acest sens semnarea de protocoale cu toate consiliile judeţene în scopul creării unui cadru unitar pentru o bună colaborare a tuturor factorilor implicaţi, atât la nivel central cât şi local, în vederea realizării unei infrastructuri moderne în România.

„Pentru promovarea acestui tip de obiectiv de investiţii este necesar concursul tuturor autorităţilor administraţiei publice care să faciliteze ocuparea de amplasamente pentru dezvoltarea reţelei de autostrăzi şi drumuri de interes naţional”, se arată în protocolul de colaborare aprobat luni, 27 decembrie, de către plenul administrativ. Protocolul urmează a fi semnat de către preşedintele Gheorghe Flutur şi ministrul Anca Boagiu.

Gheorghe Flutur consideră că existenţa unui sistem de infrastructură modern asupra dezvoltării sociale şi economice a colectivităţilor locale va avea efecte pozitive, mai ales în contextul în care Consiliul Judeţean Suceava şi-a manifestat interesul pentru dezvoltarea infrastructurii prin promovarea de proiecte de reabilitare/modernizare/construire de drumuri la nivel judeţean şi local.

14:23
luni, 27 decembrie 2010

Taguri

Anca Boagiu, CJ Suceava, Gheorghe Flutur, colaborare, protocol, transport

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere