CJ Suceava promovează Bucovina la târgul de la Berlin

Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului a adresat Consiliul Judeţean Suceava invitaţia de a participa în perioada 9-13 martie 2011 la cea de-a 48-a ediţie a târgul internaţional de turism ”Internationale Tourismus Börse”, Berlin.

Târgul internaţional de turism ”Internationale Tourismus Börse” de la Berlin reprezintă una din cele mai importante manifestări pe piaţa de profil din Europa, fiind prima ca mărime şi importanţă la nivelul Germanie, înregistrând la ediţia 2010 un număr de 178.971 vizitatori şi un număr de 11.098 expozanţi din 187 ţări. Informarea a fost făcută de preşedintele plenului administrativ Gheorghe Flutur.

Flutur a mai argumentat că participarea CJ Suceava la acest eveniment poate fi un capitol important în calendarul anual al manifestărilor destinate promovării Bucovinei, datorită faptului că din numărul total de turişti străini care vizitează Bucovina pe primul loc se situează turiştii vorbitori de limbă germană, cu atât mai mult cu cât ITB Berlin are loc într-o perioada propice lansării noilor oferte pentru pachetele turistice ale anului 2011.

„Considerăm că participarea la târgul internaţional de turism Internationale Tourismus Börse - Berlin 2011 permite o prezenţă mult mai activă şi asigură o vizibilitate mult mai bună Bucovinei pe o piaţă turistică importantă la nivel european. Participarea Bucovinei cu standul propriu în cadrul standului României, va putea fi axată pe 2 mari componente: promovarea turismului cultural în special al traseelor de pelerinaj la mănăstirile Bucovinei şi punerea în valoare a autenticităţii zonei”, a expus Gheorghe Flutur.

CJ Suceava va promova cele două mari proiecte ”Pelerin în Bucovina” şi ”Paştele în Bucovina”. Flutur a mai menţionat în plenul administrativului judeţean că prezentarea pe care a avut-o Bucovina la târgul de la Muenchen a fost una modestă.

Zona Bucovinei, a spus Flutur, va mai fi promovată în cursul acestui an şi la Târgul de turism de la New York.

15:58
joi, 24 februarie 2011

Taguri

Berlin, CJ Suceava, Gheorghe Flutur, promovare

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere