Centru naţional de informare turistică în Suceava

Gheorghe Flutur a anunţat vineri în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean că va fi creat un centru naţional de informare şi promovare turistică în Parcul de lîngă Biblioteca I.G. Sbierea.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a subliniat că este mare nevoie de acest centru de informare a populaţiei pe nordul ţării, avînd convingerea că lucrările vor fi demarate cît mai repede.

"Consider că un asemenea punct de informare a populaţiei va avea un impact pozitiv asupra dezvoltării şi promovării turismului din Judeţul Suceava", a declarat Gheorghe Flutur.

Consiliul Judeţean a depus o cerere de finanţare pentru proiectul Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică, în momentul actual fiind parcurse toate etapele de evaluare, proiectul aflîndu-se în stadiul de pre-contractare.

CJ Suceava asigură o contribuţie proprie de 2% din valoarea totală eligibilă a proiectului,a dică 27.753 lei. Valoarea totală a proiectului se ridică la suma de 264.434,55 lei, dar cu adăugarea TVA-ului de 24%, ea se ridică la 338.154,48 lei.

Locaţia unde va fi amplasat acest punct de informare turistică o reprezintă parcul de lîngă Biblioteca I.G. Sbierea.

16:11
vineri, 17 septembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
  • O delegatie din Republica Moldova va face o vizita Sucevei pentru a viziona proiectele municipalității
  • Lucian Harsovschi: Impreuna mentinem orasul curat!
  • Gheorghe Flutur a semnat documentația pentru modernizarea DJ 174C Panaci – Bilbor
  • Ion Lungu a purtat discutii la mai multe ministere cu privire la problemele Sucevei
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere