Apartamente ANL disponibile din 9 decembrie

Peste 100 de persoane s-ar putea muta in locuinta noua dupa 9 decembrie.

Este vorba de cei care vor primi apartamente ANL, dar si de persoane care au fost evacuate din casele nationalizate pentru care se  incearca transformarea a unor locuinte in locuinte de necesitate.

 

Administraţia locală a anunţat că pe 9 decembrie in Comisia Socială vor fi discutate cererile privind locuinţele ANL. In total aproximativ 87 de persoane se vor muta în case noi, fiind vorba de apartamentele din cele două imobile din zona Direcţie Agricole, la care se adaugă alte 7 locuinţe din cartierul Burdujeni, locuinţe pentru care nu a mai fost reînnoite contractele.

 

Pe lângă locuinţele ANL, administraţia locală va încerca transformarea unor apartamente în locuinţe de necesitate, beneficiarii acestora fiind persoanele evacute din casele naţionalizate. Pe lângă acestea, primăria Suceava a primit mai multe cereri din partea Spitalului Judeţean, a Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a altor instituţii, privind acordarea unor locuinţe de serviciu pentru tineri de peste 35 de ani. Primarul municipiului reşedinţă de judeţ a declarat că se va încerca rezolvarea tuturor acestor aspecte.



14:44
joi, 03 decembrie 2009
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere