73 de ambasadori străini, de Crăciun în Bucovina

Consiliul Judeţean a trimis invitaţii către 73 de ambasadori străini pentru a vedea pregătirile pentru Crăciun în Bucovina. Din numărul total de 73 de ambasadori, preşedintele CJ Suceava îşi exprimă speranţa ca măcar jumătate să fie prezenţi la manifestări.

poza
73 de ambasadori străini, de Crăciun în Bucovina | (f) Bogdan Popescu | Newsme.ro

Gheorghe Flutur are în vedere posibilitatea promovării Bucovinei şi prin intermediul ambasadorilor unor ţări europene în România, care se vor afla în judeţul Suceava, în perioada 10-12.12.2010.

"Consider că această vizită ne dă posibilitatea să ne promovăm zona în toată Europa şi este bine să profităm de acest lucru, cu atît mai mult cu cît, în această perioadă ne aflăm în plină pregătire a programului Crăciun în Bucovina, oaspeţii putînd afla şi date cu privire la obiceiurile şi tradiţiile noastre specifice", menţionează preşedintele CJ Suceava.

Preşedintele CJ Suceava a declarat că, deşi au fost trimise invitaţii către 73 de ambasadori, încă nu a primit confirmări, sperând ca măcar jumătate să fie prezenţi la manifestările din programul Crăciun în Bucovina.

12:59
luni, 29 noiembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere