Un şofer beat a accidentat uşor conducătorul beat al unui moped

Conducătorul autoturismului avea 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce tînărul care conducea mopedul avea 0,45 mg/l alcool pur în urma testului cu aparatul etilotest. Mai mult, tînărul nu purta vestă reflectorizantă şi nici nu absolvise un curs de legislaţie rutieră.

Ieri în jurul orei 21.40, în interiorul oraşului Salcea, pe DN 29, B. Mihai de 40 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism, la ieşirea dintr-o curbă a semnalizat intenţia de a vira la stînga, timp în care T. Mădălin de 23 ani din comuna Dumbrăveni, care conducea în spatele său în accesaşi direcţie de mers un moped, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului mopedului, care purta cască de protecţie, nu purta vestă reflectorizantă şi nu a absolvit cursuri de legislaţie rutieră.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto şi 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul mopedului după care li s-au recoltat probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei.

19:17
luni, 17 mai 2010

Taguri

IPJ Suceava, Salcea, accident, moped, sofer beat

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere