Trei minori au furat un casetofon din Şcoala din Şcheia

Directorul Şcolii din Şcheia a sunat imediat poliţia cînd a observat că instituţia a fost prădată.

Hoţii au intrat prin spargerea şi escaladarea unor geamuri, răvăşind mai multe materiale didactice dintr-un dulap. Ei au pătruns în încăperea destinată grădiniţei ce avea uşa de acces neasigurată, unde au deschis mai multe uşi la dulapuri, iar dintr-o altă sală de clasă au smuls lacătul de la un dulap. Din toate cele trei săli nu au fost sustrase bunuri.

În urma cercetărilor efectuate, au fost identificaţi suspecţii de comiterea tentativei de furt ca fiind trei minori cu vîrste între 13 şi 15 ani.

Cei trei s-au deplasat la terenul de sport din spatele şcolii, unde au deschis poarta de acces pe teren. unul dintre ei a stat de pază iar un altul a folosit un cuţit a scos un geam de la fereastra unei săli de clasă, dar nu au putut pătrunde în interior deoarece erau montate gratii.

După aceea, toţi trei s-au dus în partea din spate a clădirii şcolii unde au spart cu pietre geamurile unei ferestre corespunzătoare grădiniţei şi au deschis fereastra acţionînd mînerul de la sistemul de asigurare din interior. Doi dintre hoţi au au sustras din interior un radio cu C.D. de format mic pe care l-au vîndut ulterior cu suma de 20 lei unei persoane care nu a fost încă identificată.

Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de furt calificat cu suspecţii în stare de libertate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, după care se va dispune procedural.

12:03
luni, 11 octombrie 2010

Taguri

IPJ, Scheia, furt, scoala

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere