Tinerii care au împuşcat o basarabeancă au fost prinşi

Cei trei tineri, care au împuşcat-o pe basarabeancă, în urmă cu cîteva zile, pentru a o tîlhări, au fost prinşi de către poliţişti. Tinerii reţinuţi sunt din localitatea Bălcăuţi, unul dintre ei fiind minor. Aceştia au fost daţi în urmărire penală pentru tentativă de tîlhărie, fiind luată măsura reţinerii lor pentru 24 de ore.

Tînăra s-a deplasat cu autoturismul pe raza satului Negostina, în vizită la o rudă. În timp ce se afla în autoturism, trei tineri necunoscuţi s-au apropiat de maşină, unul dintre aceştia solicitîndu-i bani sub ameninţarea armei. Accelerând, tînăra a reuşit să fugă de la faţa locului, moment după care a simţit o durere la coapsa dreaptă.

Ieri, în urma măsurilor întreprinse de poliţişti, au fost identificate persoanele suspectate de comiterea faptei, ca fiind trei tineri cu vîrste cuprinse între 17 şi 19 ani, toţi din comuna Bălcăuţi. Aceştia au fost daţi în urmărire penală pentru tentativă de tîlhărie, fiind luată măsura reţinerii lor pentru 24 de ore.

Pe numele celor trei tineri, instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

14:01
miercuri, 13 octombrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere