Minore de 15 ani, cercetate pentru furt

Două minore, în vârstă de 15 ani, au profitat de neatenţia unei bătrâne de 82 de ani din municipiul Suceava, în timp ce aceasta intra în propria-i locuinţă, furându-i poşeta cu acte personale şi cu mărunţiş.

poza
Minore de 15 ani, cercetate pentru furt | (f) Adevărul

O bătrână de 82 de ani, din municipiul Suceava, a fost tâlhărite de două fete în timp ce intra în locuinţă. Femeia avea asupra ei două sacoşe de cumpărături şi o poşetă, iar în momentul când a deschis uşa de la apartament, cele două tinere au împins-o în interior, una dintre acestea sustrăgându-i poşeta cu acte personale şi două portofele în care se afla mărunţiş, după care au fugit.

În urma măsurilor întreprinse, poliţiştii au identificat trei tineri, unul din comuna Drăgoieşti şi cele două minore de 15 ani, din comuna Şcheia. În urma unei înţelegeri prealabile, cei trei suspecţi au urmărit-o pe victimă, până la intrarea în locuinţă şi, în timp tânărul le aştepta în scara de bloc, cele două tinere, profitând de faptul că femeia era în vîrsta şi se mişca greu, au împins-o în locuinţă şi i-au sustras poşeta pe care o avea asupra ei. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activtăţi infracţionale a celor în cauză.

16:54
duminica, 24 octombrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere