Let's Do It, Romania a ajuns la Suceava

“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie.

Proiectul vizeaza responsabilizarea cetatenilor din Romania si implicarea autoritatilor centrale care sa aplice legislatia si sa ajute la implementarea unui sistem de management al deseurilor corespunzator normelor europene.

Echipa "Let's Do It, Romania!" a inceput cartarea in 19 judete deja, numarul actiunilor creste de la saptamana la saptamana cu alte 3 sau 4 judete, iar harta deseurilor este in continua transformare. Peste 500 de voluntari si-au oferit sprijinul, luand parte la acest demers pentru realizarea hartii deseurilor din Romania. In cadrul acestor actiuni, voluntarii au identificat mormanele de deseuri cu ajutorul GPS-urilor si au transmis coordonatele geografice, dimensiunile si compozitia acestora.

Urmatoarea actiune de cartare va avea loc in zilele de 19-20 iunie si se va desfasura concomitent in 3 judete: Suceava, Prahov si Ilfov. În acest moment exista doar 39 de voluntari in Suceava. Pentru a realiza cu succes aceasta etapa, este nevoie de un numar cat mai mare de voluntari, in special in judetul Suceava.

Membrii echipei fac apel locuitorii judetului Suceava pentru a se implica alaturi de voluntarii deja inscrisi pana in prezent si pentru a mari echipele locale de cartatori.

Echipa “Let`s Do It, Romania!” cere sprijinul tuturor romanilor pentru etapa de cartare, etapa care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului. Toti cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta, timp liber, energie si, mai ales, doresc sa vada Romania curata, sunt incurajati sa se inscrie pe site la sectiunea “Implica-te!”



21:43
vineri, 18 iunie 2010

Taguri

ecologizare

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere