La Tabara de Excelenta pentru disciplinele fizica, chimie si astronomie s-au inscris 178 de elevi

Inspectoratul Scolar al Judetului Suceava in parteneriat cu Colegiul National de Informatica Spiru Haret si Colegiul National Petru Rares Suceava, organizeaza in perioada 14-19 decembrie 2009, Tabara de Excelenta la disciplinele fizica (clasele VII-XII), chimie (clasele VIII-XII) si astronomie (clasele IX-XII).

Activitatea se desfasoara in cadrul programului de pregatire a elevilor pentru performanta la aceste discipline si  substituie,activitatile din anii anteriori organizate prin  Centrul de Excelenta. Programul este inclus in Calendarul Concursurilor si Activitatilor Extrascolare Judetene finantate de Consiliul Judetean.


La manifestare s-au inscris 178 de elevi de la unitatile scolare din judet, recomandati pentru cursuri suplimentare de pregatire pentru performanta.25 de cadre didactice implicate organizeaza si desfasoara cu elevii cursuri teoretice de pregatire, aplicatii specifice, activitati de laborator, observatii astronomice si activitati recreative (8 ore pe zi, zilnic intre 9.30 si 17.00)



Detalii despre activitate pot fi obtinute de la inspectorul scolar de specialitate coordonator al programului, tel. 0726670242, prof. Carmen Gina Ciobaca.



12:06
miercuri, 16 decembrie 2009

Taguri

Carmen Gina Ciobaca, ISJ SV, tabara

Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere