Festivalul Naţional de Muzică Folk "FOLKEVER" Siret 2009, Ediţia I

Se pare că pe lângă festivalurile de muzică folk deja cunoscute şi apreciate de cunoscători şi degustători, anul 2009 ne-a mai pregătit o surpriză, de data asta în oraşul Siret, judeţul Suceava. 

Surpriza se numeşte „FOLKEVER” şi este prima ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Folk de la Siret, organizat la iniţiativa lui Ioan Mateiciuc (membru al trupei folk „Floare de Iris”), cu sprijinul Primăriei oraşului Siret şi al Consiliului Local, în parteneriat cu pensiunile din oraş şi alţi agenţi economici.

Festivalul se adresează interpreţilor individuali de muzică folk din ţară şi este organizat din dorinţa de a descoperi şi promova noi talente.

„FOLKEVER” se va desfăşura pe parcursul a două zile, 13 şi 14 iunie 2009, în aer liber, pe malul râului Siret, la pensiunea DOWN TOWN.

Pe data de 13 iunie va avea loc concursul de interpretare, iar pe 14 iunie, Gala Laureaţilor, după care vor urma recitaluri susţinute de nume mari ale muzicii folk (aici vom reveni curând cu amănunte).

Aşadar, daca eşti talentat, iubeşti muzica, poezia şi chitara şi ai peste 16 ani, nu trebuie decât să trimiţi la adresa până la data de 1 iunie:

- un CV de prezentare

- o copie după actul de identitate

- două piese în format mp3 pentru concurs

- un număr de telefon şi o adresă de e-mail

Pentru informaţii suplimentare, vă stă la dispoziţie numărul de telefon 0746/132218 sau adresa de e-mail .

23:32
luni, 25 mai 2009

Taguri

festival, folk , muzica

Autor
Dan Maxim
Gazduit de Administrare Servere