Festivalul antiviolenţă NIGHT MUSIC, ediţia a 2-a

A doua ediţie a festivalului antiviolenţă "NIGHT MUSIC" Asociaţia “Youth Can Do It” îi are ca parteneri pe Direcţia Judeţeană de Tineret Suceava şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava. Evenimentul va fi lansat la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie în data de 24.08.2010, orele 10:00

Festivalul muzical nonprofit ce include artişti naţionali, regionali şi locali, vrea să ofere tinerilor o alternativă de petrecere a timpului liber, pe parcursul căruia sa conştientizăm tinerii despre consecinţele unui mod de viaţă dominat de violenţă. Sloganul de acest an se numeşte „Consumă-ţi energia prin muzică, nu prin violenţă”.

Festivalul va debuta cu cursul de producţie muzicală din 25 august 2010 sau la concursul naţional de DJ (DJContest.ro) din 27 august 2010, ce vor avea loc în Suceava. Înscrierile se fac pînă pe 22 august 2010 pe NightMusic.ro şi DJContest.ro.

Juriul concursului de producţie muzicală este alcătuit din Bobbu (Mastermind Drumskill Crew Events), Julianno şi Stefanno (producători de talie internaţională, avînd contracte semnate cu Neuroscience Recordings Anglia, Elliptic Records Europa şi Doorn Records Olanda).

Juriul concursului naţional de DJ este format din: DJ Spark (trainer la cea mai modernă şcoală de DJ din ţară – On’Off DJ School Iaşi), DJ Gaby Marian (DJ rezident la radio Impact FM) şi Julianno (locul 2 la concursul international de DJ ce a avut loc în Italia).

În seara de 27 august 2010, începînd cu ora 0, activităţile festivalului se mută în Office`s Club Suceava. Invitaţii sunt CriZZa (campionul naţional la electro-dance), DJ Gaby Marian şi cîştigătorul locului 1 la DJContest.ro!

13:20
luni, 23 august 2010

Taguri

DJ, IPJ, antiviolenta, festival, muzica

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere