Două asociații umanitare sucevene ajută polițiștii cu norma de hrană diminuată

Diminuarea normei de hrană a personalului din M.A.I. pentru luna iunie, ca măsură aplicabilă la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor, afectează şi poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, mai ales pe cei aflaţi în situaţii sociale sau financiare deosebite.

poza
Două asociații umanitare sucevene ajută polițiștii cu norma de hrană diminuată
Pentru a veni în întâmpinarea unor astfel de cazuri şi pentru a evita  apariţia unor evenimente cu impact negativ, astăzi, în cadrul şedinţei Consiliului de Conducere al I.P.J. Suceava s-a analizat și aprobat propunerea ca, din fondurile existente în cadrul celor două asociații umanitare „Poliția Suceveană” și „Întrajutorarea” (fonduri colectate din contribuția benevolă a membrilor, de asemenea din rândul cadrelor unităţii), să se acorde un împrumut fără taxe sau dobândă acelor poliţişti identificaţi ca având probleme sociale (un singur venit în familie, restanțe la ratele bancare, etc.) sau familiale (copii cu afecțiuni medicale grave aflați sub tratament).

Varianta propusă se doreşte a fi o soluţie la nivelul unităţii de a-i sprijini colegial pe cei aflaţi în dificultate, pentru a depăşi mai uşor o perioadă dificilă din punct de vedere financiar.

11:09
vineri, 03 iunie 2011
Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere