Contrabandişti din Straja, prinşi cu termoviziunea

Doi bărbaţi din Straja sunt cercetaţi penal pentru introducerea a 8.000 pachete de ţigări de contrabandă din Republica MoldovaContrabandişti de ţigări reţinuţi de poliţiştii de frontieră suceveni

Poliţiştii de frontieră de la S.P.F. Brodina au făcut în dimineaţa zilei de 5 februarie o captură de ţigări în valoare de 50.000 lei. Ţigările de provenienţă moldovenească erau destinate "pieţei negre" de desfacere din judeţul Suceava, fiind confiscate.
 
Cei doi bărbaţi, T. Ioan în vârstă de 21 de ani şi C.Ilie de 55 de ani, ambii domiciliaţi în comuna Straja, jud. Suceava, au fost depistaţi sâmbătă dimineaţa de către poliţiştii de frontieră cu termoviziunea în timp ce aceştia se apropiau de frontiera de stat cu bagaje voluminoase.

Astfel, au fost descoperite 11 baxuri ce conţineau 8.250 pachete de ţigări marca « Doina », de provenienţă Republica Moldova, în valoare totală de 49.500 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră suceveni continuă cercetările în vederea depistarii tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

La începutul săptămânii ( 31.01.2011), poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au depistat şi reţinut la frontieră un cetăţean român din localitatea Falcău care a încercat să introducă ilegal în ţară aproximativ 9.000 pachete de ţigări de contrabandă. În acest caz, poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă

17:17
duminica, 06 februarie 2011
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere