Cauţi job? AJOFM oferă 200 de posturi vacante

Numărul locurilor de muncă vacante a crescut în această perioadă, existînd 200 de oferte prezentate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava. 114 locuri de muncă din totalul de 200 sunt oferite de agenţi economici din municipiul Suceava.

poza
Cauţi job? AJOFM oferă 200 de posturi vacante

Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru confecţioneri articole textile în Suceava (46). Se mai caută 22 muncitori necalificaţi în Rădăuţi, 11 dulgheri şi zece fierari betonişti, în municipiul Suceava. În Rădăuţi mai sunt 40 locuri de muncă scoase la "licitaţie", 14 în Vatra Dornei, 12 în Siret, zece în Câmpulung Moldovenesc, opt în Fălticeni şi doar două în Gura Humorului.

Absolvenţii de studii superioare beneficiază şi ei de o ofertă bogată în această săptămână, paleta variază de la posturi pentru secretară, administrator, asistent medical, operator calculator, laborant foto, funcţionar administraţie, director vânzări, inginer, facturist, pînă la broker mărfuri, asistent personal pentru persoană cu handicap.

13:45
luni, 02 august 2010
Autor
Bogdan Popescu
  • Asociația Institutul Bucovina și partenerii locali dezbat necesitatea schimbărilor în domeniul uceniciei
  • 24 de persoane, dintre care 19 copii, au fost implicate intr-un accident la Arbore
  • APAH-RO: ”Testarea și accesul la tratament în cazul hepatitelor virale au fost puternic afectate de pandemia COVID-19”
  • In ultimele 24 de ore au fost confirmate 78 noi infecții cu SARS-CoV-2 in judet
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere