Brăţara buclucaşă: De la şcoală, la Urgenţă

Cristian Carp, în vârstă de 17 ani, din comuna Bosanci, elev la Liceul „Samuil Isopescul” din Suceava, a ajuns pe 3 mai a.c., la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, după ce un coleg de clasă l-a lovit cu pumnul în cap.

Medicii suceveni l-au diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral acut prin agresiune fizică, comoţie cerebrală“. Purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Tiberius Brădăţan, a declarat: „Pacientul este conştient şi în prezent se află internat pe secţia chirurgie infantilă, urmând a fi externat vineri, dacă nu vor apărea complicaţii”.

Cearta celor doi elevi a avut loc într-o pauză, după ce Cristian i-a rupt unui anume Marcel o brăţară din cauciuc, pe care acesta o primise de la o fată.

Directoarea liceului, Mihaela Melinte, a declarat că s-a constituit o comisie de cercetare la nivel de şcoală pentru a se stabili condiţiile în care a avut loc cearta. Toţi colegii victimei au completat declaraţii anonime în care au precizat cum s-au derulat faptele. În cadrul unui consiliu profesoral ulterior, se va lua o decizie privind sancţiunile care se pot aplica.

Mama copilului agresat nu a depus până în prezent nicio plângere penală la Poliţie, iar în cazul în care o va face, agresorul va fi cercetat pentru lovire sau alte violenţe.

19:51
miercuri, 04 mai 2011

Taguri

agresiune fizica, scoala, violenta

Autor
Mugur Geu
Gazduit de Administrare Servere