Bijuterii de 12.000 lei, furate dintr-un magazin din Rădăuţi

Doi botoşăneni au furat 209,77 grame de aur dintr-un magazin de bijuterii din Rădăuţi. Suspecţii sunt reţinuţi pentru 24 de ore pentru furt calificat.

Furtul a fost sesizat sâmbătă dimineaţă de către administratorul magazinului de bijuterii. Acesta a relatat că hoţii au sustras o planşetă de expunere cu mai multe bijuterii din aur. Vânzătoarea de serviciu le-a relatat poliţiştilor că două persoane, bărbat şi femeie, au pătruns în magazin şi, în timp ce femeia i-a cerut să îi arate diferite modele de cercei şi inele, bărbatul a sustras o planşetă pe care erau expuse circa 80-100 pereche de cercei din aur de 14 k, de diferite dimensiuni, în valoare de circa 12.000 lei.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Rădăuţi cu sprijinul I.P.J. Botoşani au reuşit să îi identifice pe infractori. Aceştia sunt L. Petrache de 61 ani şi I. Cristina de 46 ani, ambii din municipiul Botoşani. Asupra acestora a fost găsită şi recuperată integral cantitatea de 209,77 grame aur, care a fost returnată administratorului.

Suspecţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Faţă de învinuiţi s-a luat măsura reţinerii pe timp de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


19:40
duminica, 30 ianuarie 2011

Taguri

IPJ, bijuterii, furt

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere