Angela Furtuna revine în atentia publica

Dupa momentele tensionate din vara anului trecut, când a intrat în greva foamei -în urma unui conflict cu conducerea Consiliul Judetean Suceava (motivat de faptul ca,in ciuda performantelor sale profesionale fusese concediata fara justificare si fara preaviz)-, Angela Furtuna -scriitoare, publicista, membra a Uniunii Scriitorilor din România- reia batalia cu coruptia suceveana, de data aceasta fiind vizata direct Justitia si o parte din conducerea CJ, si anume vicepresedintele Vasile Ilie.

Am primit la redactie, din partea scriitoarei Angela Furtuma un link catre blogul domniei sale, spre un material având titlul: Monstrul politic de la Suceava – Vasile Ilie – Noi detalii în cazul sotilor Vasile si Valeriana Ilie plus Andronic Dorin, caz de înalta coruptie politica si de stat.

Din solidariitate, cu un coleg de breasla, dam curs semnalului transmis de Angela Furtuna. Cei interesati pot gasi informatiile la adresa: http://angela2008furtuna.wordpress.com/ rubrica Articole recente.

Sau dirct la
http://angela2008furtuna.wordpress.com/2011/09/23/monstrul-politic-de-la-suceava-%E2%80%93-vasile-ilie-noi-detalii-in-cazul-sotilor-vasile-si-valeriana-ilie-plus-andronic-dorin-caz-de-inalta-coruptie-politica-si-de-stat/



09:10
duminica, 25 septembrie 2011
Autor
  • In ultimele 24 de ore au fost confirmate 78 noi infecții cu SARS-CoV-2 in judet
  • Să descoperim istoria împreună! Te provoc să citim! - un nou proiect de educație muzeală
  • Țigarete în valoare de 36.600 lei confiscate la frontiera de nord
  • Primele proceduri PET-CT și SPEC-CT au fost efectuate la Spitalul Județean Suceava
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere