Acţiuni de prevenire a faptelor antisociale şi de creştere a siguranţei cetăţeanului

Ieri între orele 22.00 - 03.00, conform planului de acţiune „Siguranţa”, pe raza judeţului au fost desfăşurate activităţi de prevenire a faptelor antisociale, fiind organizate si desfăşurate 45 de acţiuni în colaborare cu I.J.J Suceava, I.J.P.F. Suceava si Oficiul Roman pentru Imigrări.

Ca o primă urmare a acestui plan de acţiune este depistarea unei persoane care deţinea o armă neletală supusă regimului autorizării de calibru 5,5 mm, în stare de funcţionare. a fost ridicată pentru efectuarea constatării tehnico-ştiinţifice, iar cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de libertate.

A mai fost prins şi un şofer din Fălticeni care avea o alcoolemie de 1,15 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge şi i s-a întocmit dosar penal.

Un minor din municipiu Suceava a fost surprins în flagrant în timp ce încerca să spargă cu o rangă lacătului unui frigider de sucur de pe strada Ştefan cel Mare. Pe lîngă acest caz, în comuna Todireşti a fost prins un conducător auto de 41 ani care conducea o maşină cu numere provizorii expirate, permis anulat şi o alcoolemie de 1,14 mg-litru alcool pur. Ambilor li s-a întocmit dosar penal. În aceeaşi razie au mai fost prinse două persoane, una care a furat un telefon şi încă un conducător beat la volan pe strada Ştefan cel Mare.



15:31
luni, 01 martie 2010

Taguri

IPJ Suceava

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere