A intrat cu maşină într-un pilon de lîngă albia rîului Moldova

Consumul de băuturi alcoolice şi neadaptarea vitezei la condiţiile de mers au făcut ca o maşină să intre într-un pilon de lîngă malul rîului Moldova. În urma accidentului, pasagera din partea dreaptă a maşinii a fost accidentată uşor.

poza
A intrat cu maşină într-un pilon de lîngă albia rîului Moldova

Azi noapte în jurul orei 01.40, în afara oraşului Gura Humorului, pe DN 17, Z. Ilie de 39 ani din comuna Vatra Moldoviţei, în timp ce conducea un autoturism, din cauza faptului că nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers rulînd pe drumul amenajat ce duce spre albia rîului Moldova sub podul aflat în construcţie, a intrat în coliziune cu malul drumului, s-a răsturnat şi oprit în apropierea pilonului. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară (7-8 zile de îngrijirii medicale) a lui C. Nicoleta de 18 ani din comuna Păltinoasa, pasageră pe bancheta din dreapta faţă a autoturismului, care folosea centura de siguranţă.

Conducătorul auto purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat după care i s-au recoltat probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 

23:08
luni, 17 mai 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere