40 de litri de motorină sustraşi în toiul nopţii

Un localnic din oraşul Siret a fost oprit pentru control de către un echipaj de patrulare. În urma verificării, poliţiştii şi-au dat seama că localnicul a sustras motorina dintr-un autocamion de 7.5 tone, parcat în apropiere.

Ieri la ora 03.00, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Siret, în timp ce se afla în serviciul de patrulare pe raza localităţii, a oprit pentru control, la intersecţia străzilor 28 Noiembrie şi Unirii, un autoturism condus de B. Florin de 20 ani localnic, care era însoţit de minorul F.O. de 17 ani şi B. Dorin de 18 ani, ambii din comuna Dărmăneşti.

Procedîndu-se la verificarea portbagajului autoturismului, în interior au fost găsite două canistre pline cu motorină, în cantitate de aproximativ 20 litri fiecare, precum şi un dispozitiv artizanal de pompare a motorinei din rezervor, confecţionat din metal şi prevăzut cu camă şi cu un furtun de aproximativ 1m.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că cei în cauză au sustras motorina dintr-un autocamion de 7,5 tone parcat în apropiere, ce aparţine unei societăţi al cărei administrator este M. Marius de 42 ani din localitate, valoarea prejudiciului fiind de circa 100 lei, reprezentînd contravaloarea celor 40l de motorină sustraşi, ce a fost recuperat integral. Cercetările sunt continuate cu autorii în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, urmînd a se dispune procedural.
 

11:52
vineri, 14 mai 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere