Seară de poezie şi muzică la Fierărie

La Fierarie organizează o noapte de muzică şi poezie, vineri, 30 iulie, la ora 21.00. Urechile ascultătorilor vor fi bucurate de poeta Clara Mărgineanu şi artiştii de muzică folk Adrian Bezna şi Maria Gheorghiu.

poza
Seară de poezie şi muzică la Fierărie

Clara Mărgineanu va bucura ascultătorii cu lecturi din volumul MĂŞTILE CLEOPATREI, complementate cu muzica lui Adrian Bezna şi Maria Gheorghiu.

 

Clara Mărgineanu s-a născut în Bucureşti, pe 04.07 1972. A absolvit  Facultatea de Film, secţia Comunicare audiovizuală a  Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L.Caragiale, din Bucureşti. Este membru al Uniunii Cineaştilor din România, precum şi membru al Uniunii Scriitorilor din România, din anul 2001. Este autoare a peste zece volume de poezie şi semnează în mod constant în presa culturală din România. 

 

Maria Gheorghiu este o interpretă de muzică folk şi realizatoare de emisiuni radio. A devenit de-a lungul timpului una dintre cele mai iubite artiste şi una dintre cele mai apreciate voci din România. Site-urile vorbesc despre muzica ei ca fiind un medicament care linişteşte, dar poate crea dependenţă. În 1993, a câştigat Festivalul Om bun, Victor Socaciu numind-o atunci o Joan Baez a românilor.



17:56
miercuri, 28 iulie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere