Plicul de Liviu Rebreanu, cap de afiş în stagiunea teatrală 2010-2011

Noua stagiune teatrală 2010 – 2011 se va deschide în cursul lunii octombrie cu spectacolul de succes PLICUL de Liviu Rebreanu, spectacol deja solicitat în timpul verii de numeroşi iubitori ai teatrului. Spectacolul PLICUL (jucat la Suceava, Rădăuţi, Cîmpulung Moldovenesc) va beneficia, în noua stagiune, şi de un turneu în afara graniţelor judeţului.

Vicepreşedintele Companiei Teatrale Bucovina, Sanda-Maria Ardeleanu a declarat că "repertoriul acestei stagiuni va conţine piese din dramarturgia română şi universală, incluzînd şi autori bucovineni, o noutate constituind-o spectacolele pentru copii şi tineret. Compania Teatrală Bucovina va oferi publicului, pe parcursul lunii octombrie, şi noua sa premieră (titlul rămînînd deocamdată o supriză)."

Proiectele Companiei Teatrală Bucovina (derulate sub genericul Teatru la Suceava şi finanţate de Consiliul Judeţean şi Primăria Suceava) vor include, începînd cu această stagiune, şi cursuri de artă dramatică pentru tineri şi pensionari – o forma modernă de socializare, o alternativă pentru o viaţă activă.

Sanda-Maria Ardeleanu a mai anunţat pregătirea spectacolului de dans şi teatru comunitar cu care, în 2011, CTB se va prezenta la Festivalul George Enescu la Bucureşti. Spectacolul se va realiza cu participarea tinerilor cu probleme speciale.

14:33
luni, 23 august 2010

Taguri

Compania Teatrala Bucovina, Liviu Rebreanu, Plicul, Sanda Maria Ardeleanu, teatru

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere