Filmul săptămînii la Cărtureşti: Soţia călătorului în timp

Ecranizarea uneia dintre cele mai bune cărţi ale deceniului trecut, (AUDREY NIFFENEGGER - Soţia calatorului in timp, Tritonic 2007) filmul lui Robert Schwentke este o reuşită după părerea mea cu toate că nu ajunge la profunzimea cărţii. Să fim realişti, puţine filme o fac.

Cu doi actori excelenţi într-o formă foarte bună eşti prins de la început de poveste. O reţetă perfectă pentru a te rupe de realitate timp de două ore. Pe Rachel Adams o ştim din The Notebook, cel mai cunoscut film romantic al deceniului. În The Notebook joacă aproape perfect, în Soţia călătorului în timp e perfectă. Nu o fi ea cea mai frumoasă actriţă de la Hollywood, după standardele de acolo, dar în acest film te face să te îndrăgosteşti de ea. Soţul ei e interpretat de Eric Bana, care îşi face binişor treaba. Părerea mea e că un actor cu mai multă personalitate ar fi ridicat cota filmului, un actor căruia să ofere mai multă emoţie filmului.

Henry (Eric Bana) este unul dintre primii oameni diagnosticati cu cronoafecţiuni: din cînd în cînd ceasul lui genetic se resetează şi se trezeşte aruncat în viitorul sau în trecutul său. Clare (Rachel McAdams) a fost îndrăgostită de Henry dintotdeauna. Deşi nu ştie cînd vor fi nevoiţi să se despartă, ea este ferm convinsă că sunt sortiţi să fie împreună. Iubirea lor transcede graniţele timpului dar oare vor putea ei să rămîne împreună? 

12:11
marti, 08 iunie 2010

Taguri

Carturesti, carte, film

Autor
Gavril Pitu
Gazduit de Administrare Servere