Sucevenii au avut un reprezentant la alegerile FRTS

După revenirea din Germania, pe 13 august, Ştefan Buiucliu (foto, alaturi de presedintele ales al FRTS, Sorin Babii) a participat la sediul Federaţiei  Române de Tir Sportiv la Adunarea Generala Exraordinara de Alegeri pentru conducerea forului şi a constituirii noului Birou Federal.

   Judeţul Suceava a fost reprezentat de CSM Suceava, CSS Radauti si CS Comando Solca – cu drept de vot şi cu drept consultativ de Asociatia Judeţeană de Tir Sportiv Suceava.

   "Cele 20 de cluburi cu drept de vot (din cele 37 afiliate) au convenit la alegerea unei Birou format din manageri şi şefi de mari cluburi implicate puternic financiar în tir, în detrimentul unei formule tehnocrate formate din specialişti, urmând ca aceştia să-şi exercite prerogativele în colegiile de antrenori pe comisiile de arme: trap, skeet, tir sportiv cu arme de vanatoare, pusca şi pistol, ţinându-se cont de realitaţile financiare dure pe care întreaga societate romaneasca o resimte din cauza crizei financiare mondiale.

      Preşedinte al Federaţiei Române de Tir Sporiv a fost ales, în unanimitate de voturi, Babii Sorin – campion olimpic, manager şi foarte bun cunoscător al realităţilor tirului românesc, iar vicepreşedinte, Maricel Popa – proprietarul Trustului Omega Tehnoton. Vicepreşedintele de onoare şi mentorul multora din noi a rămas în continuare campionul olimpic Ion Corneliu.

     Muncind mai mult, promovând sportivi valoroşi, având mulţi prieteni şi buni colaboratori printre cei despre care am facut vorbire, sper să întărim cât mai curând rândurile celor care vor reprezenta cluburile noastre în Loturile naţionale, pentru a ne reprezenta cu onoare atât în ţară cât şi la competiţiile din străinatate”, a apreciat Stefan Buiucliu.

19:21
marti, 17 august 2010

Taguri

tir

Autor
Cristian Paslariu
Gazduit de Administrare Servere